Setter Academy

Wij helpen vrouwen om gecertificeerde Appointment Setters te worden & helpen opdrachtgevers door te schalen naar
7-figures via onze COO offer.

Word via Setter Academy een gecertificeerde en vertrouwde Appointment Setter of laat je als
ondernemer door ons team jouw business middels systemen en setters opschalen.

Join 400+ women-only Appointment Setters & opdrachtgevers in ons netwerk

Ladies, tired of the 9 to 5 grind?

Wij helpen vrouwen om locatie onafhankelijk te werken en een hoog online inkomen te genereren via Appointment Setting.

"Ik heb een commissie van €3000 euro behaald in mijn eerste maand en ik ben onderweg naar een verdubbeling voor komende maand! Zo dankbaar voor Daphne en het team!"

310804816_103601045869122_2480789444426372185_n 1.png

Iris S.
Gecertificeerde Setter

_Group_.svg
Vector.svg

Zit je vast in de 9-5 sleur en verdien je niet zoveel als je
zou willen?

Ik weet persoonlijk door mijn achtergrond hoe énorm uitputtend het kan zijn om dag in, dag uit naar kantoor te gaan en niet betaald te krijgen voor de waarde die je levert. Je steekt de uren, de energie en - plat gezegd - jouw leven in het werk dat nooit goed wordt erkend en beloond. Er wordt simpelweg van je verwacht dat je deze routine dagelijks herhaald, want dat is immers waar je 'voor hebt getekend'. Zoals ik destijds dacht: "Is dit echt alles wat
het leven te bieden heeft?".

Nee, gelukkig niet!

sun.svg
Group 671.svg

Via Setter Academy kun je
verandering in gang zetten.

Stel je voor dat je overal ter wereld kunt werken volgens een schema dat effectief werkt voor jóu en dat je wordt betaald voor de waarde die je levert, niet de tijd die je er
in steekt. En dat allemaal terwijl je €2K-€8K/maand binnensleept als gecertificeerde Appointment Setter.

Met Setter Academy nemen we je mee van A tot Z. Een motiverende women-only community, de beste worden in Appointment Setting én jouw eerste stappen zetten in het ondernemerschap. We got you, lady!

Group 672.svg

Dit is wat Setter Academy
globaal inhoudt:

XMLID_1288_.svg

Een Uitgebreide
Cursus

Group.svg

1-1 Coaching Calls Met Experts

circle.svg

Een Women-Only
Community

puzzle.svg

Gegarandeerde Job Opportunities

cert.svg

Setter Academy™ Certificaat

levelup.svg

Een Online Inkomen

diamond.svg

Betaald Worden Voor Jouw Waarde

calendar.svg

Eigen Werk Dagen en Tijden Bepalen

earth.svg

Locatie Onafhankelijkheid

“Ik ben nu de baas over mijn eigen agenda, ik ervaar locatie onafhankelijkheid en kan geld verdienen met mijn telefoon. Heaven!"

31899668_162921531065933_3758540152905924608_n 1.png

Sarah B.
Gecertificeerde Setter

compass.svg

Een globale tijdlijn:

Onderstaand is jouw roadmap te zien om gemiddeld tussen de €2K-€8K aan maandelijkse commissies te verdienen via Appointment Setting als beginner, zonder een eigen bedrijf te hoeven hebben. 

Group 740.png

STAP 01

Boek jouw kosteloze
kennismaking met ons!

Alles weten over Appointment Setting en bespreken of dit voor jou een goede, volgende stap is? Boek jouw vrijblijvende call in van 15 minuten! Hierbij krijg je een korte introductie over Setter Academy, beantwoorden we jouw vragen en leren we elkaar simpelweg wat beter kennen. Let's meet!

Group 720.png

STAP 02

MATCH?! Dan nemen we de
volgende stappen!

Als we een goede match zijn in ons eerste kennismakingsgesprek samen, zul je een vervolgcall met Lida of Merel hebben. Zij zullen jou rondleiden in onze community, de cursus en de coaching. Ze geven jou alle ins- en outs over Appointment Setting.

Dit (tweede) gesprek duurt ca. 30-45 minuten. In dit gesprek kun je beslissen of je bij ons wil starten of niet.

Group 742.png

STAP 03

Leer alles over Appointment Setting (cursus en coaching)

WELKOM - Je bent nu lid van de Setter Academy!

Krijg toegang tot onze online cursus en online (women-only) community. De online cursus bevat videocontent en documenten gemaakt door het team en Daphne (CEO en founder).

Daarnaast is de community de plek waar alle vrouwen samenkomen met dezelfde mindsets en doelen. Je oefent samen rollenspellen (oefengesprekken) om jouw vaardigheden in Appointment Setting te vergroten.

Group 753.png

STAP 04

COACHING door ervaringsdeskundigen

Coachingsgesprek nodig? Geen probleem, ons Setter Academy Team heeft veel ervaring.

Je kan 1-op-1 gesprekken plannen met de coaches wanneer dit jou goed uitkomt. We streven ernaar om jou de beste setter te maken en willen dat je altijd de juiste mindset hebt.

Group 728.png

STAP 05

Jouw SAM (Setter Academy Member) Certificaat 🥳

Als je het traject met succes hebt doorlopen, ontvang je jouw certificaat. Dit wordt tevens uitgebreid belicht in de community, want women support women, right? Het certificaat wordt ook naar jouw huisadres gestuurd, zodat je altijd een bewijs hebt dat je een gecertificeerde (Setter Academy) setter bent.

Group 755.png

STAP 06

Start bij een succesvolle opdrachtgever!

Via ons enorme netwerk zorgen we ervoor dat je terechtkomt bij een opdrachtgever die goed bij jou en jouw interesses past. Jullie plannen een kennismakingsgesprek in en besluiten dan of dit de juiste fit is.

Als het goed klikt tussen jou en deze ondernemer, geven we jou de kans om als setter te starten bij zijn/haar bedrijf. Houd er rekening mee dat we alleen met bewezen en succesvolle opdrachtgevers werken om ervoor te zorgen dat jij jouw (financiële) doelen ook behaald 😉

Group 726.png

STAP 07

Start met setten in de praktijk en start met verdienen!

Na jouw eerste maand als setter kun je jouw eerste factuur versturen. Dit is vaak een combinatie van een flat-fee (basissalaris) + alle gemaakte commissies. De opdrachtgever betaalt je het volledige bedrag uit en daarbovenop betalen ze 21% BTW. Kortom: dit gaat niet van jouw 'salaris' af.

En dit is slechts de start. Nu gaat het pas echt beginnen.

Meet The Founder

Hi, mijn naam is Daphne!

Na een burn-out heb ik zo'n vier jaar geleden mijn fulltime baan in het drukke bedrijfsleven op de Zuidas opgezegd. Ik was de dagelijkse rat-race écht zat en ik was op zoek naar een ontsnapping die mij zowel financiële- als locatievrijheid kon brengen.

Ik wilde betaald worden voor mijn WAARDE, niet voor mijn TIJD.

In 2020 kwam ik een kans tegen die mijn leven (achteraf gezien) compleet veranderde. Ik ging aan de slag als Appointment Setter voor een grote, online coach. Ik boekte veel calls in en ik verdiende €4,000 aan commissies in mijn eerste maand. Cliché maar waar: dat lijkt te mooi om waar te zijn, maar cijfers liegen niet.

Na deze voor mij life-changing ervaring besloot ik dat ik meer vrouwen bewust wilde maken van deze bizar mooie kans. Daarom richtte ik mijn women-only community en traject Setter Academy op.

En nu inspireren we meer vrouwen in Nederland (en overigens Internationaal) om uit de rat-race te stappen en dezelfde resultaten te behalen als alle vrouwen in ons traject.

Ben je geïnteresseerd in Appointment Setting in het Engels? -> www.setter-academy.com

Group 680.png

Wat vrouwen uit ons traject zeggen:

stars.svg

"Een geweldige community met gemotiveerde vrouwen.." 

- Iris R.

stars.svg

"Setter Academy heeft
mijn leven veranderd."

- Denise B.

stars.svg

"Twijfel je nog? Ga ervoor!
Het is het écht waard."

- Kim S.

Group 724.jpg
message.svg

FAQ

Q.Werkt het ook ZONDER enige ervaring?

A.Zeker weten! Dit is waarom ik de Setter Academy heb opgericht. Het programma is gemaakt om jou de juiste kennis en middelen te geven, de skill te ontwikkelen en de juiste ervaring op te doen met Appointment Setting.

Q.Kan ik het combineren met mijn huidige baan?

A.Ja, het is zeker mogelijk om het programma te combineren met jouw huidige baan en privéleven. Wanneer je officieel als Appointment Setter aan de slag gaat, kun je ook besluiten dit parttime te doen als extra inkomstenbron naast jouw baan óf langzaam jouw 9-5 af te schalen en over te gaan tot fulltime Appointment Setting. Uiteindelijk zul je met fulltime Appointment Setting de beste resultaten genereren, maar het is ook een kwestie van jouw doel met het programma.

Q.Kan ik overal ter wereld werken (locatie onafhankelijk)?

A.Locatie onafhankelijk werken is gegarandeerd! Los van dat je het programma overal kunt volgen, zijn veel vrouwen jou al voor en reizen zij de wereld rond terwijl ze aan de slag zijn als Appointment Setter. Het enige dat je nodig hebt is een goede internetverbinding, een telefoon en een laptop! Al is het een koffietentje om de hoek of een vakantie in Portugal, dat zal vanaf nu niet meer moeten uitmaken: jij kan overal geld verdienen.

Q.Hoe genereer je een inkomen als Appointment Setter?

A.Als Appointment Setter werk jij op (grotendeels) commissie basis, per gemaakte sale. Daarnaast ontvang je veelal een basisbedrag (flat fee) op jouw factuur tussen de €500-€1000 euro.

Voorbeeld: jij hebt 30 calls ingepland in jouw eerste maand (geloof me, dat is niet veel: namelijk maar 1 call per dag). Echter nemen we dit getal als voorbeeld zodat je ‘the worst case scenario' voor je hebt:

Er komt uiteindelijk 80% van de 30 calls opdagen (24 calls gaan door, sommige mensen vergeten namelijk de call). De closing rate is 50% van de 24 calls en het bedrag van de cursus is €5.000 euro (gemiddelde in de markt).

Jouw commissie als starter is 5% en met een flat fee van €500 euro is dat €3500 als worst case scenario per maand. Dat is meer dan het gemiddelde in Nederland verdient. En onthoud, hier gaat geen btw vanaf want hier is jouw opdrachtgever verantwoordelijk voor. De btw komt boven op jouw verdiensten en sta jij netjes af aan de belastingdienst.

In de praktijk zou je gemakkelijk 60 calls kunnen inplannen, dan zou je het dubbele verdienen van het voorbeeld.

Q.Wat is mijn werk als Appointment Setter?

A.Jouw rol als Appointment Setter is het versturen van berichten via social media kanalen naar potentiële klanten, die al interesse hebben getoond in het product/traject/de cursus die jouw uiteindelijke opdrachtgever aanbiedt. Het enige dat je verder moet doen is het inplannen van calls door berichten te typen op jouw laptop/telefoon. Jij lost een probleem op voor ondernemers/coaches: je bespaart hen veel tijd (die ze in andere delen van hun bedrijf kunnen inzetten) en daarnaast heb jij hier een skill voor ontwikkelt, zij niet.

Q.Moet ik goed zijn in sales?

A.Nee, maar als je het leuk vindt om met mensen te praten en hen te helpen hun problemen op te lossen, dan ben je aan het juiste adres. Zoals iedere skill: het is iets dat je kunt leren en niet iets waarmee je geboren hoeft te worden.

Q.Moet ik zelf ook in beeld komen of bellen met leads?

A.Absoluut niet. Jij beheert simpelweg de social media inbox van jouw opdrachtgever, volledig anoniem. Je hoeft zelf nooit een sales call te doen, dit is het werk van de opdrachtgever of de zogeheten ‘closer’.

3S4A9112_clipped_rev_1 2.png

Start jouw Appointment Setting Journey NU & Join onze WOMEN ONLY community! Ik kijk er naar uit om je te spreken.

Daphne. K..png